Metalen buis - 1000 millimeter

Op zoek naar een metalen buis met een diameter van 1000 millimeter? Stop met zoeken en profiteer van onze expertise. We zijn meer dan 30 jaar internationaal leverancier van metalen buizen. Dankzij onze grote voorraad metalen buizen in Moerdijk en Dortmund zijn onze levertijden erg gunstig.

Metalen buizen Ø 1000 mm
Metalen buizen - 1000 mm

Metalen buizen

Diameter Ø 1000 mm

De voorraad metalen buizen van Solines bestaat uit maar liefst 40.000 ton. Dus de gewenste metalen buis met een diameter van 1000 millimeter is bij ons verkrijgbaar. De voorraad bestaat uit verzinkte buizen, stalen buispalen, stalen kokers en heibuizen. Maar ook schroefinjectiepalen, kasbuizen en constructiebuizen zijn in onze voorraad terug te vinden. Onze voorraad met buizen is verdeeld over onze vestigingen in Moerdijk en Dortmund (Duitsland).

Ruime voorraad

Korte levertijd op de 1000 mm buis

Als de metalen buis van 1000 millimeter op voorraad is, dan kunt u profiteren van een snelle levering. Zelfs grote orders stalen buizen kunnen we in een korte tijd op uw locatie afleveren, dit uiteraard dankzij onze grote voorraad. Onze logistieke voorzieningen zijn uitstekend. We hebben een directe aansluiting op het spoor, de omliggende snelwegen en zelfs het diepzeewater. Wilt u de partij metalen buizen van 1000 mm snel op uw locatie hebben? Dan is Solines de partij die u zoekt.

Metalen buizen Ø 1016 x 17,5 mm

Stalen buis

Specificaties en maatwerk mogelijkheden

Verkrijgbare diameters

We leveren stalen buizen in diameters variërend tussen de Ø 10 tot maar liefst Ø 2.500 mm

Mogelijke wanddiktes

De wanddiktes van de stalen buizen variëren tussen de 1,0 en 36,0 mm (afhankelijk van de diameter)

Maatwerk mogelijkheden

Lassen, zagen en trompen is mogelijk met behulp van Solines Welding & Construction.

Lengtes van de buizen

Afhankelijk van de gewenste diameter zijn de stalen buizen in diverse lengtes verkrijgbaar.

Trompen, zagen en lassen

Een metalen buis Ø 1000 millimeter laten bewerken?

Vind u het fijn dat de metalen buizen kant en klaar op uw locatie geleverd worden? Dan zijn onze maatwerk mogelijkheden erg interessant voor u. Zo kunt u de buis laten trompen, op maat laten zagen of op maat laten lassen. Hieronder een overzicht van onze maatwerk werkzaamheden.
  • De metalen buis laten trompen (vanaf Ø 168,3 t/m Ø 508 mm);
  • De buis kan op maat gezaagd worden tot een diameter van Ø 820 mm;
  • Er kan een boorpunt of flens op de metalen buis bevestigd worden;
  • De buis kan op maat gebrand worden tot een diameter van Ø 1420 mm;
  • Het op maat lassen van de buis tot een lengte van maximaal 36 meter.
De metalen buizen van Solines worden voor tal van doeleinden ingezet. Zoals bouwprojecten, funderingsprojecten, kassenbouw, stalinrichtingen, jachthavens, wegenbouw en hekwerken.
blank
blank

Buizen op maat laten produceren

Aantrekkelijke prijzen door gunstige contacten

De metalen buizen van Ø 1000 millimeter kopen we direct in bij de fabriek. Het is daardoor mogelijk om de buizen direct in de gewenste lengte te laten maken. Hiermee worden kosten bespaard en de hoeveelheid afval ook. Zou u hier meer over willen weten? Neem gerust contact op met onze verkoop afdeling.

Als metalen buizen leverancier zijn we constant op zoek naar gunstige en kwalitatief hoogwaardige inkoopbronnen. Doordat de buizen in grote schaal worden ingekocht zijn voor u de prijzen gunstiger.

Dankzij de goede contacten kunnen de buizen dus volledig op maat gefabriceerd worden. Ideaal voor de eindgebruiker omdat de buizen direct gebruiksklaar zijn.

Vraag een offerte aan voor metalen buizen

Snelle levering

Korte levertijden op metalen buizen

Als u kiest voor de metalen buizen van Solines B.V. dan profiteert u van snelle levertijden. We leveren de metalen buizen in diverse diameters in Nederland en in de meeste landen van Europa. Doordat we over een ruime voorraad beschikken hoeft u nooit lang op de buizen van metaal te wachten.

Verder hebben we een centrale ligging op het industrieterrein in Moerdijk, hier hebben we ook de beschikking over 5 mobiele kranen, 3 terminal trucks en 5 opleggers. Daarentegen hebben we een eigen aansluiting op het spoorwegnet, de aanliggende snelwegen (A16 en A17) en op diepzeewater.